Roger A.W. van Oudheusden

Personen- en familierecht.

Roger is in 1997 als advocaat beëdigd. Hij is gefascineerd door alle aspecten van het recht en heeft door de jaren heen een uitgebreide kennis en ervaring opgedaan van de meest uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, huur van woon- en bedrijfsruimte, consumentenrecht, verbintenissenrecht, personen- en familierecht en procesrecht.

De laatste jaren houdt Roger zich intensiever bezig met het personen- en familierecht, zodat hij met recht een specialist op dat gebied mag worden genoemd. Zijn kennis van meerdere rechtsgebieden komen hem en zijn cliënten daarbij goed van pas. Roger kan over de grenzen van het personen- en familierecht heen kijken, raakvlakken met andere rechtsgebieden signaleren en, indien nodig, daarover adviseren.

Op het gebied van personen- en familierecht kunt u bij Roger terecht voor begeleiding, advies, procedures en second opinion bij onder meer: diverse samenlevingsvormen, (echt)scheiding, echtscheidingsmediation, ondernemer en echtscheiding, partner- en kinderalimentatie, huwelijkse voorwaarden, verdeling gemeenschappen, boedelscheidingen, ouderschapsplannen, gezag en zorgregelingen.

Roger is behalve advocaat ook mediator, in welke hoedanigheid hij mensen die samen en in onderling overleg de gevolgen van hun (echt)scheiding willen regelen.

Roger is aspirant-lid van de specialisatievereniging vFAS (vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators).

Stel je vraag