VOC advocaten

VOC advocaten is een Oosterhouts advocatenkantoor met een grote maatschappelijke betrokkenheid. VOC advocaten is in 2012 opgericht door Roger van Oudheusden en Edward Chel.

Ons verhaal

Behalve dat de naam van VOC advocaten het samenstel is van de initialen van de oprichters, refereert het ook de positieve elementen van de VOC mentaliteit, waar VOC advocaten voor staat: over de grenzen van het geschil heen kijken, innovatief en creatief zijn en van de gebaande paden durven af te wijken om het doel te bereiken, waarbij altijd de ogen op de bal worden gehouden.

Bij advocaten denkt men al snel aan ingewikkelde en slepende procedures, maar dat is niet altijd terecht. Bij VOC advocaten kijken wij altijd of er gemeenschappelijke belangen, interesses, etc. zijn, die kunnen dienen als fundamenten om een brug te bouwen tussen partijen teneinde gezamenlijk te komen tot een oplossing, waardoor een procedure niet nodig is. Mocht dat niet lukken, dan gaan wij een procedure niet uit de weg. VOC advocaten ziet zich dan ook niet alleen als advocaat, maar zeker ook als bruggenbouwer om de op het eerste gezicht onoverbrugbare verschillen toch te overbruggen. Onze visie is terug te vinden in het logo van VOC advocaten.

Als u op zoek bent naar betrokkenheid en een persoonlijke aanpak, bent u bij VOC advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten zijn specialisten in hun vak. Dankzij de enorme kennis en ervaring van onze advocaten gaan deuren open die anders gesloten blijven.

Ondernemers en particulieren vinden in VOC advocaten een krachtige partner als het gaat om het wegnemen van zorgen en het vinden van oplossingen op verschillende rechtsgebieden. U bent van harte welkom.

Onze advocaten

Edward Chel

Op 1 januari 2012 heeft Edward samen met Roger VOC advocaten opgericht, waar hij zich steeds meer is gaan specialiseren in het arbeidsrecht. In 2018 heeft Edward de Grotius specialisatie-opleiding Arbeidsrecht afgerond.

Roger van Oudheusden

De laatste jaren houdt Roger zich intensiever bezig met het personen- en familierecht, zodat hij met recht een specialist op dat gebied mag worden genoemd. Zijn kennis van meerdere rechtsgebieden komen hem en zijn cliënten daarbij goed van pas.

Rechtsgebieden

U kunt bij VOC advocaten terecht voor vragen, advies en/of geschillenbeslechting op het gebied van Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht en Overeenkomsten- en verbintenissenrecht

Arbeidsrecht

Wij adviseren over de bepalingen die vaak worden opgenomen in een arbeidsovereenkomst.

Overeenkomsten- en verbintenissenrecht

U staat er wellicht niet altijd bij stil, maar dagelijks heeft u te maken met verbintenissen.

Personen- en familierecht

Niet iedereen beseft het, maar het personen- en familierecht speelt dagelijks een grote rol in ieders leven.

Mediation

Scheiden zonder rechter is niet mogelijk. Wel kiezen steeds meer mensen voor een ‘overlegscheiding’ of mediation. Ook daarvoor kunt u bij VOC advocaten terecht.

Stel je vraag