Edward R. Chel

arbeidsrecht, overeenkomsten- en verbintenissenrecht.

In 1989 is Edward afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Utrecht (Nederlands recht). Na zijn afstuderen is Edward gaan werken als belastingadviseur bij het toenmalige Coopers & Lybrand Belastingadviseurs (thans PWC). In dat kader heeft hij een postdoctorale opleiding fiscaal recht aan de Universiteit Tilburg gevolgd.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, is hij in 2002 toegetreden tot de advocatuur, aangezien daar toch zijn grote passie ligt.

Op 1 januari 2012 heeft Edward samen met Roger VOC advocaten opgericht, waar hij zich steeds meer is gaan specialiseren in het arbeidsrecht. In 2018 heeft Edward de Grotius specialisatie-opleiding Arbeidsrecht afgerond. Sinds februari 2019 is Edward lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland).

Edward is ruim 12 jaar lid geweest van de Ontslagadviescommissie van het UWV namens MKB Nederland en was hij als voorzitter betrokken bij diverse medezeggenschapsorganen in het onderwijs in en rondom Oosterhout. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Edward al vele jaren verbonden aan de Rechtswinkel Oosterhout.

Het mooiste compliment dat ik diverse keren heb gekregen is dat de wederpartij na afloop van de zaak cliënt bij ons kantoor wordt”.

Stel je vraag